Eurofiber glasvezel

Zakelijk glasvezel: snel, flexibel, betrouwbaar

Met zakelijk glasvezel van Eurofiber beschikt u over snelle, flexibele en betrouwbare glasvezelverbindingen. We bieden u een open netwerk, omdat we vinden dat u zelf mag weten met wie u informatie uitwisselt en samenwerkt. Neem contact met ons op of uw locatie in de buurt van ons netwerk ligt of dat er aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.

 

Hoge veiligheid en beschikbaarheid gegarandeerd

Vertrouw op een optimale veiligheid en beschikbaarheid. Onze glasvezelkabels liggen in mantelbuizen (ducts) onder de grond. Dat beschermt uw verbindingen extra tegen verstoringen en graafschade. Alle kritische componenten in het kwaliteitsnetwerk zijn dubbel uitgevoerd. Voor actieve apparatuur gebruiken we datacenters met het hoogste beschikbaarheidsniveau.

 

Fysiek gescheiden verbindingen

Doe geen concessies als het gaat om bedrijfskritische connectiviteit. Ons kwaliteitsnetwerk is redundant uitgevoerd: glasvezelroutes lopen verschillende, fysiek gescheiden tracés. De digitale registratie van ons glasvezelnetwerk maakt inzichtelijk hoe verbindingen lopen. Zo bent u zeker van échte redundantie. Eurofiber ook nooit tegelijk aan gescheiden verbindingen.

 

Gecertificeerde netwerkmonteurs

Weet dat we zorgvuldig omgaan met uw verbindingen. Het werk aan ons netwerk gebeurt via vaste en doordachte processen, die we continu controleren en jaarlijks toetsen en aanpassen. Alle mensen die werkzaamheden aan het netwerk uitvoeren zijn bovendien gecertificeerd. Dat geldt voor medewerkers van ons eigen bedrijf en van onderaannemers.

 

Waarom klanten kiezen voor zakelijk glasvezel van Eurofiber

-Landelijk dekkend glasvezelnetwerk
-Betrouwbare connectiviteit
-Meest deskundige medewerkers
-Snelste reparatietijden in de markt
Bent u benieuwd naar de aansluitmogelijkheden voor uw organisatie? Neem telefonisch contact op met BenF Media via 088 235 236 3.

 

Over Eurofiber

Profiteer van een hoogwaardige digitale infrastructuur met het glasvezelnetwerk van Eurofiber. Ons netwerk verbindt meer dan 12.000 locaties in Nederland België, Frankrijk en Duitsland. Klanten hebben de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber legt met zijn netwerk en diensten het fundament onder de digitale samenleving. De Nederlandse overheid heeft Eurofiber dan ook de status toegekend van ‘vitale infrastructuur’.

Daarom kiest BenF Media voor Eurofiber als het gaat om vitale verbindingen!

Neem contact met ons op...

088 235 236 3 Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00

Of vul het formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storingen &
mededelingen

Hier houden wij u op de hoogte van storingen of mededelingen over internet of telefonie. Wanneer u bij problemen hier niet de informatie vindt over een mogelijke storing, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Interne storingen & mededelingen

Actueel

10 oktober 2022 om 10:02

Momenteel is er geen storing bekend

Lees meer Overzicht
085 105 3040

Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur

Remote support
tool

Met TeamViewer kunnen wij, met uw toestemming en alleen in het uiterste geval, uw computer op afstand ‘overnemen’ en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Klik op het onderstaand icoontje om de tool te downloaden. Klik vervolgens op 'uitvoeren'.

Bel nu