Hosting en Website design

Als toekomstige klanten voor het eerst uw website bezoeken, willen ze een gebruiksvriendelijke en functionele website met een aansprekend en pakkend web design. Als uw website dat niet biedt, gaan ze naar uw concurrent.

Ongetwijfeld heeft u wel eens een website bezocht die er onaantrekkelijk en onprofessioneel uitzag en waar u al snel ‘verdwaald’ raakte. Dan haak je snel af. Bezoekers verwachten een moderne, snelle en overzichtelijke site, met alle denkbare contact-, bestel- en betaalmogelijkheden. Ook moet de site op alle apparaten (van PC tot smartphone) en schermformaten perfect ogen en werken. En wat wilt ú? Dat uw site maximaal rendeert. Want uw site is een belangrijk marketinginstrument. Het is dan ook logisch dat u bij het maken van een site geen standaardpakket wilt. Ook is het niet verstandig om je alleen te laten leiden door een lage prijs. Een website is immers maatwerk!

Zijn er dan wel voldoende bezoekers? Of vertalen bezoekers zich onvoldoende in goede leads en nieuwe klanten? Dan gaat er waarschijnlijk iets in de website niet goed, immers bezoekers verlaten te vroeg de website zonder iets te kopen, informatie of offertes aanvragen. Alle elementen moeten met elkaar in evenwicht zijn.

Als B en F Media uw website ontwikkelt, staat ù centraal en worden design en techniek nauw afgestemd op ùw wensen. Aan de hand daarvan wordt een ontwerp gemaakt waarin nog volop wijzigingen mogelijk zijn.

Op het moment dat u tevreden bent met ons ontwerp, zorgen wij ervoor dat uw website in basis goed door zoekmachines gevonden wordt. Mocht u desondanks nog verder willen gaan met de optimalisatie voor zoekmachines, dan kennen wij de mogelijkheden!

Neem contact met ons op...

088 235 236 3 Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00

Of vul het formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storingen &
mededelingen

Hier houden wij u op de hoogte van storingen of mededelingen over internet of telefonie. Wanneer u bij problemen hier niet de informatie vindt over een mogelijke storing, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Interne storingen & mededelingen

Actueel

10 oktober 2022 om 10:02

Momenteel is er geen storing bekend

Lees meer Overzicht
085 105 3040

Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur

Remote support
tool

Met TeamViewer kunnen wij, met uw toestemming en alleen in het uiterste geval, uw computer op afstand ‘overnemen’ en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Klik op het onderstaand icoontje om de tool te downloaden. Klik vervolgens op 'uitvoeren'.

Bel nu