OnlineBackup

Met OnlineBackup kunt u eenvoudig:
Backups maken van al uw bestanden;
Backups maken van bestanden op verschillende computers;
Bestanden buiten de deur bewaren;
Eerdere versies herstellen van bestanden;
Uw bestanden via het internet benaderen.

OnlineBackup biedt groot gebruiksgemak
U installeert de back-up software. Geeft aan welke bestanden en/of mappen u wilt back-uppen. Vervolgens stelt u in wanneer u de backup wilt laten draaien en u bent klaar. De rest gaan vanzelf. Bent u buiten de deur bij een klant of relatie en u heeft toch die ene presentatie nodig? Log dan in op de website en u kunt bij de bestanden die in de back-up staan.
Heeft u meerdere computers/werkplekken waar bestanden op staan? U mag OnlineBack-up op meerdere plekken installeren en voor iedere locatie een profiel aanmaken zodat de back-ups gescheiden blijven.

Versie beheer
Wanneer u een bestand verandert heeft en u maakt een back-up, wordt bijgehouden dat het bestand gewijzigd is. Wanneer u later een versie terug wil, kan dit eenvoudig. Hoeveel versies er bewaard dienen te worden kunt u aangeven. Het bewaren van meerdere versies kost uiteraard wel opslag ruimte. Een slim algoritme zorgt ervoor dat alleen de werkelijke verschillen op bytes niveau bewaard worden ipv een compleet bestand.

Geen speciale eisen
OnlineBackup stelt geen speciale eisen aan de internetverbinding. De software zorgt ervoor dat de back-up doorloopt ook al gaat dat moeilijk. Ook kan de back-up achter beveiligde verbindingen gemaakt worden omdat er gebruik gemaakt wordt van het https protocol (zoals u gebruikt bij bijvoorbeeld telebankieren https://www.abn-amro.nl)

Bestanden buiten de deur
OnlineBackup is geschikt voor disaster recovery doeleinden omdat uw data ook te benaderen is zonder gebruik te maken van de backup software.

Veilig
Het verkeer tussen de software en de back-up server van B en F Media is versleuteld. Indien u dit verkiest kan de data versleuteld opgeslagen worden waarbij een een inlognaam en wachtwoord (alleen bij u bekend) de versleuteling verzorgt. Een belangrijke kanttekening: Het kwijtraken van de inlognaam en wachtwoord voor de versleuteling betekent dat de back-up onbruikbaar is!
OnlineBackup is verkrijgbaar vanaf € 7,00 per maand

Neem contact met ons op...

088 235 236 3 Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00

Of vul het formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storingen &
mededelingen

Hier houden wij u op de hoogte van storingen of mededelingen over internet of telefonie. Wanneer u bij problemen hier niet de informatie vindt over een mogelijke storing, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Interne storingen & mededelingen

Actueel

10 oktober 2022 om 10:02

Momenteel is er geen storing bekend

Lees meer Overzicht
085 105 3040

Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur

Remote support
tool

Met TeamViewer kunnen wij, met uw toestemming en alleen in het uiterste geval, uw computer op afstand ‘overnemen’ en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Klik op het onderstaand icoontje om de tool te downloaden. Klik vervolgens op 'uitvoeren'.

Bel nu