Internet-verkeer onderbroken

13-05-2015 Storing Internet-verkeer

Omschrijving
Start-tijd: 2015-05-13 12:27 Eind-tijd: 12:48
Op dit moment kunt u geconfronteerd worden met een gebrekkige internetvoorziening. Verbindingen zijn traag of doen het helemaal niet en mensen ondervinden problemen bij het pinnen.
De oorzaak is een storing bij AMS-IX, een belangrijk knooppunt van het internet. Het verkeer wordt nu omgeleid via een ander knooppunt.
De AMS-IX stelt dat het probleem werd veroorzaakt tijdens een fout bij onderhoudswerkzaamheden. In een mail aan leden van de AMS-IX, waarvan de authenticiteit is bevestigd, meldt de AMS-IX dat een installatiemedewerker per ongeluk een loop op een vlan aanmaakte. Dat gebeurde op de AMS-IX-locatie in het AM3-datacenter van Equinix. Daardoor raakten de systemen van het knooppunt overbelast, waardoor veel border gateway protocol-sessies werden beëindigd. Het bgp-protocol wordt gebruikt om individuele netwerken aan elkaar te knopen.

Neem contact met ons op...

088 235 236 3 Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00

Of vul het formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storingen &
mededelingen

Hier houden wij u op de hoogte van storingen of mededelingen over internet of telefonie. Wanneer u bij problemen hier niet de informatie vindt over een mogelijke storing, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Interne storingen & mededelingen

Actueel

07 maart 2022 om 10:02

De telefoonstoring van 7 maart 2022 is zojuist opgelost. Alle telefoniesystemen moeten weer werken.

Lees meer Overzicht
088 235 236 3

Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur

Remote support
tool

Met TeamViewer kunnen wij, met uw toestemming en alleen in het uiterste geval, uw computer op afstand ‘overnemen’ en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Klik op het onderstaand icoontje om de tool te downloaden. Klik vervolgens op 'uitvoeren'.

Bel nu