Vast-Mobiel integratie

BenF Media biedt nieuwe techniek op het gebied van IP-telefonie en mobiele telefonie. Maar de mooiste techniek is toch wel dat we deze ook kunnen combineren, waardoor uw mobiele telefonie volledig wordt geïntegreerd in uw vaste telefonie.
Uw mobiele toestellen zich gewoon gaan gedragen als vast toestel, met alle bijbehorende functionaliteiten van de telefooncentrale. Zo kunt u intern doorverbinden naar uw mobiele collega’s zowel onderweg als thuis.
Of u neemt een boodschap aan, want u ziet ook of deze mensen in gesprek zijn op hun mobiele telefoon.
De mobiele telefoons worden dus in de blf functie op de vaste telefoons meegenomen. De vast-mobiel gebruikers kunnen op hun beurt intern bellen (met verkorte kiesnummers zoals op kantoor) naar collega’s op kantoor of andere vast-mobiel gebruikers en sturen naar klanten desgewenst het vaste telefoonnummer van kantoor mee.

Neem contact met ons op...

088 235 236 3 Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00

Of vul het formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storingen &
mededelingen

Hier houden wij u op de hoogte van storingen of mededelingen over internet of telefonie. Wanneer u bij problemen hier niet de informatie vindt over een mogelijke storing, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Interne storingen & mededelingen

Actueel

05 augustus 2020 om 11:32

Momenteel zijn er geen storingen

Lees meer Overzicht
088 235 236 3

Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur

Remote support
tool

Met TeamViewer kunnen wij, met uw toestemming en alleen in het uiterste geval, uw computer op afstand ‘overnemen’ en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Klik op het onderstaand icoontje om de tool te downloaden. Klik vervolgens op 'uitvoeren'.