Yeastar Mypbx Cloud Telefonie Thuiswerken

Yeastar Cloud Telefonie

 

Yeastar Mypbx Cloud Telefonie en Thuiswerken

Yeastar Mypbx Cloud  is een volledig cloud-gebaseerd telefoonsysteem dat bij uitstek geschikt is voor het MKB. Naast efficiënte gesprekscommunicatie staan uitgebreide telefoniefuncties, desktop softphone, BYOD-mobiliteit, IM, aanwezigheid status, unified messaging en CRM-integratie tot uw beschikking. Door een 100% gehoste implementatie zijn er geen upfront-hardwarekosten en zijn de interne managementoverheads teruggebracht tot bijna niets.

Blijf verbonden met Linkus

Linkus is een Unified Communications-app voorYeastar Linkus Windows-desktop, Mac-desktop, iPhone en Android-telefoon. Het werkt als een kantoorextensie, zodat u kunt bellen, doorschakelen instellen, voicemails kunt controleren en oproepgeschiedenis op meerdere apparaten kunt openen. De uitgebreide geconsolideerde samenwerkingsfuncties zullen de werkefficiëntie naar een hoger niveau tillen. Thuiswerken is dus geen probleem, u bent bereikbaar op  uw zakelijk nummer en u kunt bellen met uw zakelijk nummer. Bellen en gebeld worden op uw mobiele telefoon of computer/laptop, zien wie in gesprek is. Net als op kantoor. Makkelijker kan het niet.

Schaalcapaciteit naar uw voorkeur (Pay as You Grow)

Yeastar Mypbx Cloud voorziet in de toename van de capaciteitsbehoeften bij een zakelijke groei, inclusief het aantal gebruikers en gelijktijdige gesprekken. Dat betekent dat uw zakelijke telefoonsysteem klaar is voor toekomstige groei en dat u alleen betaalt voor wat u op dit moment nodig heeft.

Uitgebreide PBX functies in de cloud.

Bij de meeste gehoste oplossingen moet u mogelijk veel van uw favoriete functies opgeven. Maar dat is niet het geval voor de PBX van Yeastar Mypbx Cloud. Yeastar Mypbx Cloud  biedt een uitgebreide set zakelijke communicatiefuncties en zorgt ervoor dat op de meest effectieve en gebruiksvriendelijke manier aan verschillende bedrijfsbehoeften wordt voldaan

Neem contact met ons op...

088 235 236 3 Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00

Of vul het formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storingen &
mededelingen

Hier houden wij u op de hoogte van storingen of mededelingen over internet of telefonie. Wanneer u bij problemen hier niet de informatie vindt over een mogelijke storing, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Interne storingen & mededelingen

Actueel

10 oktober 2022 om 10:02

Momenteel is er geen storing bekend

Lees meer Overzicht
085 105 3040

Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur

Remote support
tool

Met TeamViewer kunnen wij, met uw toestemming en alleen in het uiterste geval, uw computer op afstand ‘overnemen’ en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Klik op het onderstaand icoontje om de tool te downloaden. Klik vervolgens op 'uitvoeren'.

Bel nu