Zakelijk internet

Zakelijk internet

B en F Media heeft zich als doel gesteld om er voor te zorgen dat uw organisatie informatie en communicatie, op basis van zakelijk internet, kan gebruiken op een manier waar u nu en in de toekomst optimaal mee rendeert.

Hierdoor zijn wij het alternatief voor de traditionele telecomaanbieders zeker op het gebied van internetverbindingen.
Wat is nu eigenlijk het verschil tussen zakelijk internet en consumenten internet
De grote verschillen tussen deze 2 zitten vaak niet in de snelheden, maar in de uitgebreide opties zoals bijvoorbeeld aanvullende diensten als PIN betalingen, meerdere vaste IP-adressen en/of alarmdiensten. Ook een makkelijke bereikbaarheid van de helpdesk en een hoge up-time zijn vaak zaken die zich onderscheiden van de internetpakketten voor consumenten.

Innovatie en kwaliteit zijn de leidraad voor onze dienstontwikkeling op het gebied van Glasvezel, Internet, VPN data netwerken, telefonie, en vele andere diensten.
We bieden een landelijke dekking middels de xDSL netwerken van KPN en bbned of de glasvezelnetten die al ontsloten zijn. Onze klanten zijn zo in staat hun ICT-systemen veel beter op elkaar af te stemmen en te integreren.

Wij kunnen in samenwerking met onze partners zorgdragen voor bestelling, levering, installatie, configuratie, testen, indienststelling, beheer, onderhoud en ondersteuning van het gehele traject.
Internetverbindingen zijn leverbaar via de netwerken van :

logo-ziggo-zakelijk           reggefiber           eurofiber           kpn

Neem contact met ons op...

088 235 236 3 Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00

Of vul het formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storingen &
mededelingen

Hier houden wij u op de hoogte van storingen of mededelingen over internet of telefonie. Wanneer u bij problemen hier niet de informatie vindt over een mogelijke storing, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Interne storingen & mededelingen

Actueel

10 oktober 2022 om 10:02

Momenteel is er geen storing bekend

Lees meer Overzicht
085 105 3040

Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur

Remote support
tool

Met TeamViewer kunnen wij, met uw toestemming en alleen in het uiterste geval, uw computer op afstand ‘overnemen’ en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Klik op het onderstaand icoontje om de tool te downloaden. Klik vervolgens op 'uitvoeren'.

Bel nu