Fiber / Glasvezel

Glasvezel ook Fiber genoemd is een haardunne vezel van glas.

Het wordt ondermeer toegepast als optische vezel(fiber) bij telecommunicatie, waarbij licht wordt gestuurd door lange vezels van optisch zeer helder glas. Dit om signalen betrouwbaar over grote afstanden te transporteren.
Doordat het licht in de glasvezel een bijzonder kleine hoek met de buitenkant van de vezel maakt, is reflectie gegarandeerd.  Hierdoor blijft het licht door de interne reflectie in de vezel.
De belangrijkste eigenschappen van een glasvezelverbinding zijn de grote bandbreedte en de grote afstand waarover de snelheid gerealiseerd wordt.
De zakelijke relaties worden vanuit het eigen netwerk bediend.

Is uw bedrijf gevestigd binnen het verzorgingsgebied van Reggefiber glasvezel, o.a. Gemert, Someren, Asten, Nederweert, Weert, Budel, Bergeijk, Valkenswaard, Eindhoven etc. dan kunt u binnen enkele dagen al aktief zijn op glasvezel.

Neem contact met ons op...

088 235 236 3 Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00

Of vul het formulier in

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Storingen &
mededelingen

Hier houden wij u op de hoogte van storingen of mededelingen over internet of telefonie. Wanneer u bij problemen hier niet de informatie vindt over een mogelijke storing, kunt u altijd contact opnemen met de helpdesk.

Interne storingen & mededelingen

Actueel

10 oktober 2022 om 10:02

Momenteel is er geen storing bekend

Lees meer Overzicht
085 105 3040

Bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 - 17:00 uur

Remote support
tool

Met TeamViewer kunnen wij, met uw toestemming en alleen in het uiterste geval, uw computer op afstand ‘overnemen’ en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Klik op het onderstaand icoontje om de tool te downloaden. Klik vervolgens op 'uitvoeren'.

Bel nu